Bemar nastawny Saro, model BM 210
0 zł - dostawa gratis7-14 dni971,00 zł netto1.195,00 zł bruttoCena jednostkowa /NiedostępneBemar elektryczny 2-komorowy nastawny z kranem spustowym Saro, model BMH 160-2
0 zł - dostawa gratis7-14 dni1.593,00 zł netto1.960,00 zł bruttoCena jednostkowa /NiedostępneBemar nastawny Saro, model BM 160
0 zł - dostawa gratis7-14 dni865,00 zł netto1.065,00 zł bruttoCena jednostkowa /NiedostępneBemar nastawny z kurkiem spustowym Saro, model BMH 160
0 zł - dostawa gratis7-14 dni920,00 zł netto1.132,00 zł bruttoCena jednostkowa /NiedostępneBemar nastawny z kurkiem spustowym Saro, model BMH 210
0 zł - dostawa gratis7-14 dni1.180,00 zł netto1.452,00 zł bruttoCena jednostkowa /Niedostępne
Zalety i cechy bemar gastronomiczny
Bemary gastronomiczne są niezastąpione dla lokali, które obsługują dużą liczbę gości jednocześnie. Dla stołówek, bufetów, food courtów i hoteli ważne jest, aby jednocześnie mieć wiele potraw ciepłych i gotowych do podania, co pozwala szybko obsłużyć pełną liczbę gości w lokalu. W tym bardzo pomagają bemary elektryczne.
Wizualnie bemary podgrzewacze mają formę podstawy na zanurzone pojemniki gastronomiczne i funkcję podgrzewania potraw. Utrzymują one temperaturę potraw w zakresie roboczym od 30°C do 90°C, co zapobiega przypalaniu i dalszemu gotowaniu potraw, pozostawiając je wystarczająco ciepłe, by były gotowe do spożycia. W ten sposób, bez zmiany chemicznych, fizycznych i smakowych właściwości potraw, bemar gastronomiczny elektryczny pozwala podawać je w dowolnym momencie.
Bemary elektryczne mogą być ustawione zarówno na kuchni, jak i w sali czy na witrynie dla gości – pomagają prezentować gotowe, ciepłe dania, zarówno pierwsze, jak i drugie.
Bemar gastronomiczny elektryczny: na co zwrócić uwagę podczas wyboru
Jeśli wybierasz bemary cateringowe dla swojego lokalu, istnieje kilka aspektów, na które warto zwrócić uwagę:
- Producent. Warto wybierać bemary podgrzewacze od producentów specjalizujących się w profesjonalnym sprzęcie gastronomicznym – rozumieją oni potrzeby rynku HoReCa i oferują najbardziej funkcjonalne rozwiązania.
- Rozmiary pojemników gastronomicznych odpowiednich do bemarów. Wybierz zależnie od potrzeb: głębokie na zupy lub większe objętości oraz średnie na dania główne i dodatki.
- Bemar gastronomiczny elektryczny może być stołowy lub wolnostojący. Stołowa opcja jest mobilna i kompaktowa, co ułatwia jej przenoszenie, idealna w przypadku małej ilości miejsca. Wolnostojący model to idealne rozwiązanie do stałego ustawienia, np. w stołówce, hotelu czy bufecie, i nie wymaga dodatkowych podstaw – łatwiejsze jest również podłączenie do sieci bez dodatkowych kabli na witrynie czy stole.
- Materiał bemarów elektrycznych – w profesjonalnym sprzęcie do podgrzewania potraw polecamy wybór stali nierdzewnej, która nie reaguje z jedzeniem, zwłaszcza ciepłym, co sprawia, że jest bezpieczna w użyciu.
Dlaczego warto kupować bemary gastronomiczne w internetowym sklepie TechnoFood?
Gastro sklep TechnoFood to właściwy krok w stronę stworzenia gastronomii na światowym poziomie. Od ponad 15 lat dostarczamy wyposażenie dla lokali gastronomicznych od renomowanych europejskich i światowych marek, które zyskały uznanie dzięki wysokiej jakości w segmencie HoReCa.
Dlaczego warto wybrać TechnoFood?
- Korzystne ceny.
- Gwarancja niezawodności i wysokiej jakości profesjonalnego sprzętu gastronomicznego.
- Profesjonalne doradztwo i pomoc w doborze sprzętu od wykwalifikowanego zespołu.
- Dostawa do Katowice, Wrocław, Lublin, Kraków, Rzeszów, Gdańsk, Szczecin i innych miast w Polsce.
- Duży wybór sprzętu do stworzenia profesjonalnej kuchni "pod klucz".
Skontaktuj się z naszymi menedżerami, a z przyjemnością dobierzemy sprzęt, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom biznesowym już dziś!